Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/varmegye/projects/kolozsvaricentrum/modules/products.php on line 79
Termékek
Főoldal Nyílászárók Homlokzati nyílászárók Fa nyílászáró

Fa nyílászáróA fa egy élő építőanyag, fajtájára jellemző erezetével, csodálatos színeivel, mozgalmasságával, kecsességével. Él, ezért törődést igényel, amit sajnos hajlamosak vagyunk elfelejteni. A fa szerkezetet annak ajánljuk, aki azonosulni tud ezzel a szemlélettel, a természetes anyagokat kedveli, az évek folyamán gondozza, ápolja nyílászáróit. Gyárthatóság - műszaki tulajdonságok - ár szempontjából a legkedveltebb alapanyag a borovi fenyő ill. a lucfenyő.

Fa nyílászárók színválasztéka:

Kétféle felületről beszélhetünk. Felületkezelés nélküliről /v. alapkezeltről/ ill. felületkezeltről. Az alapkezelés mindenképpen javasolt, ez rovar-, gomba- és lángmentesítést ill. felületkezelő alapozást jelent. Erre kerülhet rá a beépítés előtt v. után a helyszíni, általában kézi festés, lazúrozás. Ezek minősége, felülete, élettartama, de az ára is kisebb, mint a gyári felületkezelésé. Fontos a mielőbbi felületkezelés a környezeti hatásoktól való védekezés /UV sugárzás, magas páratartalom, stb./ szempontjából.
A gyári felületkezelés több rétegű alapozó- és fedőrétegek felhordását jelenti állandó és megfelelő hőmérséklet, páratartalom és technológia mellett. A felület minősége és élettartama lényegesen jobb. A festék lehet lazúr, különböző pigment tartalommal /kevésbé vagy jobban fedi a fa rajzolatát/ ill. teljes fedő festék tetszőleges RAL színben.

 

 

 

 

 

Hírek, akciók