Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/varmegye/projects/kolozsvaricentrum/modules/products.php on line 79
Termékek
Főoldal Nyílászárók Homlokzati nyílászárók Műanyag nyílászáró

Műanyag nyílászáró A műanyag a mai, modern kor terméke, a célszerűség alapján. Egy jól gyártott, beépített és beállított szerkezet szinte örök darab. Azoknak ajánljuk, akik nem ragaszkodnak a természetes anyagokhoz, de jól használható, praktikus, könnyen kezelhető, kevés karbantartást igénylő nyílászárókat szeretnének.
A szinte tökéletes zárás miatt a természetes szellőzés megszűnik a lakásban, a levegő bevezetését sok esetben mesterségesen biztosítani kell.
A műanyag ablakok szerkezete - tok és szárny egyaránt - több légkamrás PVC profilból készül, a legnagyobb kamrában horganyzott acél merevítéssel. A profil és a merevítőacél méretei, vastagsága, keresztmetszeti kialakítása  jelentősen befolyásolja a nyílászárók merevségét! Az alap konstrukció az 5 légkamrás 70 mm-es profil, a közép- és felsőkategóriát a 7 légkamrás 82 mm-es profilok jelentik.


Általunk forgalmazott típusok:

- VEKA Softline 70 (5 légkamrás profil)

- TROCAL 76 (5 légkamrás profil)

- SCHÜCO Classic 70 (5 légkamrás profil)

- SCHÜCO Comfort 82 (7 légkamrás profil)

- SCHÜCO Trend 82 (7 légkamrás profil)

- SCHÜCO Passive SI82+ (7 légkamrás profil)

Műanyag nyílászárók színvilága:
A legkedveltebb alapszín egyértelműen a fehér, a termékek jelentős része így készül. Az utóbbi években felmerült vásárlói igények miatt a gyárak egyedi rendelésként biztosítják a RENOLIT fóliás nyílászárókat 6 standard illetve további 54 különleges színben. A fólia elhelyezhető csak kívül, kívül-belül esetleg csak belül.

Hírek, akciók