+36 24 610 750
+36 20 238 7984, +36 20 953 6678
Írjon nekünk!
2330, Dunaharaszti, Némedi út 53

Bemutatkozás

Üdvözlöm Önt/Önöket!

Kolozsvári Lajosné Ágnes vagyok a Kolozsvári Centrum Kft. ügyvezetője.

Családommal együtt 1998 óta élek Dunaharasztin.

Cégünk 2009 novemberében alakult azzal a céllal, hogy elsősorban Dunaharasztin és környékén megbízható szolgáltatást nyújtsunk magánszemélyeknek, közületeknek, vállalkozásoknak, és mindazoknak, akik az építőipar területén keresnek kivitelezőt/beszállítót. Álláspontunk szerint a vásárlóink igényeinek a felmérése, a termékeink és szolgáltatásaink megismertetése és bemutatása alapvető fontosságú. Ezért a kezdetektől kezdve létrehoztuk a bemutatótermünket Dunaharasztin a Némedi út 53. szám alatti ingatlanon annak érdekében, hogy az ügyfeleink/megrendelőink személyesen választhassanak az általunk nyújtott termékek és szolgáltatások között.

Cégünk tevékenységi körébe tartozik a nyílászárók, árnyékolástechnikai termékek garázskapuk beltéri ajtók, csiszolt és vágott üveg és tükör termékek stb. értékesítése, igény esetén helyszíni kiszállítása, szerelése.

Miért az építőipar és miért ez a terület?

1993.- ban kezdődött pályafutásom- akkor még alkalmazottként – Budapesten, a Thermo Üveg Kft.-nél, mely cég az országban magáncégként az elsők között vásárolt Nyugat Európából (Olaszországból)  automata üvegipari szabászgépet,  gyártott automata gépsoron hőszigetelő üveget, és csiszolt, fazettázott üvegeket/ tükröket. Ennek megfelelően hamarosan az ország minden pontjáról érkeztek hozzánk a megrendelések, melyeknek az előkészítése és koordinálása volt a feladatom.

Ma úgy mondanánk, hogy logisztikai feladatot láttam el. Ebbe beletartozott a megrendelések felvétele, a munkák nagyüzemi kiadása, anyag beszerzés, árukiadás, kapcsolattartás, ügyfelekkel időpont egyeztetés.

Közben megtanultam üveget szabni, gittelni és alap szinten képkeretezni. Megismertem a különböző üveg típusokat és tulajdonságait.

Ennél a cégnél aktívan 2000 novemberéig dolgoztam.

Utána következett egy kis szünet, megszületett 2 gyermekem. Az aktív munkát 2006-ban folytattam tovább, szintén ezen a területen az Üvegvarázs Stúdió Kft. alkalmazásában.

2009-re érett meg a gondolat és a lehetőség, hogy a továbbiakban ne alkalmazottként, hanem önállóan, vállalkozóként dolgozzam tovább azon a területen, amit már jól ismertem. A beszállító partnerek örömmel álltak az ötletem mellé. Segítettek megismertetni egy másik szegmensével az építőiparnak.

Továbbképzésen, gyárlátogatáson betekintést kaptam a nyílászárók, árnyékolástechnikai stb. termékek gyártásába, alkalmazási területeibe. Termék kínálatunk ennek megfelelően került kibővítésre.

Kolozsvári Centrum 2024. Minden jog fenntartva.