Parsol üveg

Teljesen átlátszó üveg. A normál, víztiszta üveg gyártási / olvasztási folyamata  során kapja végleges színét a hozzáadagolt fémoxidtól. Színei: szürke, zöld, bronz.
Ezzel a tulajdonságával építészeti felhasználhatósága rendkívül kiszélesedik. Üvegvastagság 4/5/6/8/10mm

- Reflexiós üveg

Anyagában színezett külső felületén fény és hő visszaverő réteggel bevont üveg. Nappal nem lehet kintről belátni a lakásba, de sötétben belehet a kivilágított helységbe. Színei: bronz, szűrke.

Üvegvastagság 4/6mm

- Homokfúvott üveg

- Savmart üveg

A kiváló minőségű float üveg egyik oldalát, savval kezelik le, ami által egy áttetsző, semlegesszatén felületű üveget kapunk.

A savmaratott üveg könnyen karbantartható és nagyon ellenálló a foltoknak, kosznak. A savmaratott üveg nagyfokú fényáteresztést ad (90%, vastagságtól függően), ezáltal a beltéri és kültéri használatra is alkalmas.

Üvegvastagság 4/5/6/8/10mm

- Lacobel és Matelac üveg

A síküvegre ipari módszerrel kiváló minőségű festéket visznek fel. Ez az eljárás garantálja az egységes fényes – Lacobel_ vagy matt – Matelac- megjelenést. Elérhető 20 féle színben.

Minden Matelac és Lacobel üveg használható bel térben vizes/ párás / nyirkos területen ( fürdőszoba, konyha). Azonban védeni kell attól, hogy a víz beszivárogjon az üveg hátoldala felől, ezért szereléskor szilikon termékek használata javasolt az illesztéseknél.

Vastagsága: 4 és 6 mm.

Néhány típusa edzhető.

Felhasználás. falak, tolóajtók. Bútor és falburkolásnál ugyanúgy szerelhető mint a tükör.


Egyedileg festett üveg

Nem átlátszó, minta nélküli színes üvegek, Ral színskála alapján.