A kilincsek színválasztéka és formai megjelenése óriási változáson ment keresztül az elmúlt években. Míg korábban szinte minden kilincs rozsdamentes és acélszürke színű volt, néhány éve a fekete kilincsek lettek a legnépszerűbbek. A lakberendezők előszeretettel alkalmazzák elegáns, letisztult megjelenése miatt.

Kilincsek

A kilincsek színválasztéka és formai megjelenése óriási változáson ment keresztül az elmúlt években.

Míg korábban szinte minden kilincs rozsdamentes és acélszürke színű volt, néhány éve a fekete kilincsek lettek a legnépszerűbbek. A lakberendezők előszeretettel alkalmazzák elegáns, letisztult megjelenése miatt. Elérhető magasfényű, matt és érdes felszínű strukturált felülettel. Az antracit, grafit és csillogó fekete nikkel is nagyon kedvelt színárnyalat.

Beszállító partnerünk több, mint 300 kilincsmodellt forgalmaz különböző felülettel és megjelenéssel. Raktárkészletének köszönhetően rövid határidővel tudjuk megrendelőinknek biztosítani a termékeket.

Választható kilincs modellek:

Design

Klasszikus

Modern

Rusztikus

Biztonsági

Antibakteriális

Az egyedi, prémium kategóriás kilincsek is elérhetők hosszabb átfutási határidővel.

Prémium kilincsek

Linea Cali Olasz termékcsalád.1986 ban alapított cég a dísztárgyak mellett rézkilincseket gyárt magas, színvonalon, szinte művészi kivitelben.

Poggi&Mariani Végletekig kidolgozott, klasszikus és organikus, kissé szokatlan, szinte mesebeli formák jellemzik a Milánó környéki műhelyben készült kilincseket. Minden modell szinte egyedi műalkotás. Árkategória: felső, luxus.

FSB  Német termék. Már 135 éve gyártanak kilincseket és vasalatokat kimagasló minőségben, innovatív műszaki megoldásokkal.

Árkategória: felső közép, felső, luxus.

Mandelli A világ egyik legismertebb luxus kilincs gyártója Milánóból. Magas minőség, igényes anyag választék jellemzi. Árkategória: felső, luxus.

Tupai  Az egyik legnagyobb európai kilincsgyár Portugáliából. Kiemelt hangsúlyt fektetnek a modellek egyedi és ízléses formatervezésére. Úttörő szerepet játszott az alacsony rozetták elterjedésében, és a változatos felületkezelések meghonosításában.

Dnd  - Az egyik legkiválóbb design kilincsgyártó az észak- olaszországi régióból. A kilincseket különlegesen igényes, egyedi és eredeti, időnként extravagáns formatervezés jellemzi.

Az (in)finito modell jó választás lehet Önnek, ha minimalista, dekoratív megjelenést szeretne.

A Timeless kilincs különleges formája, illetve a fekete és fehér színek mellett megjelenő vidám, fiatalos színeknek köszönhetően népszerű termékcsalád. Kiváló kiegészítői lehetnek a fiatalos, vidám lakásbelsőnek vagy közösségi tereknek, irodáknak.

Elérhető színválaszték: fehér, fekete, ezüst, szatén arany, bronz, lila, oliva, galambkék, türkiz

Árkategória: felső közép, felső, luxus.

Griffwerk Német, felső kategóriás kilincs és vasalat márka. Innovatív, többszörösen díjazott fejlesztésük, a smart2lock kilincsek. Ennek lényege, hogy a kilincsbe integrálták a zárási mechanikát. Igy a kilincsek zárhatóvá tehetők, úgy, hogy nincs alsó rozetta. A smart2lock okos megoldás alkalmazásával megoldható, hogy az ajtót a kilincsre szerelt gomb eltolásával zárjuk, úgy, hogy vészhelyzet esetén kívülről is nyitható legyen.